Terug

Volg Vandaag Inside

Lampard heeft Havertz terug voor duel met Stade Rennes

Lampard heeft Havertz terug voor duel met Stade Rennes

24 nov 2020, 14:30

Chelsea-coach Frank Lampard kan een beroep doen op de Duitse voetballer Kai Havertz in de wedstrijd van dinsdag in de Champions League tegen Stade Rennes. De middenvelder is fit om te spelen nadat hij zijn periode van thuisisolatie heeft voltooid na een positieve test op corona, zei de coach.

'Kai is van nature snel fit, dus ik hoop dat hij met ons meereist naar Rennes en wat speeltijd kan pakken', zei Lampard eerder. Ook Thiago Silva is teruggekeerd in de selectie van Chelsea. Hij ontbrak in de wedstrijd tegen Newcastle United (2-0-zege).

Chelsea heeft de laatste vijf wedstrijden die het speelde gewonnen, waaronder het eerste treffen met Rennes, dat eindigde in een 3-0-zege. 'Ik ben daar tevreden over', zei Lampard. 'We hebben een goed gevoel, maar ook een houding dat we nog beter willen. Zes overwinningen op een rij zou mooi zijn, maar we mogen vooral niet inzakken. Rennes heeft een goed team. We moeten ons niveau vasthouden.'

De Champions League is dinsdagavond vanaf 20.30 uur live te volgen bij SBS6 of via de livestream.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.