Terug

Volg Vandaag Inside

Lampard enthousiast over Ziyech: 'Ziet er geweldig uit op de training'

Lampard enthousiast over Ziyech: 'Ziet er geweldig uit op de training'

17 okt 2020, 16:28

Frank Lampard is erg enthousiast over Hakim Ziyech en is niet bang om dat publiekelijk te uiten. De oefenmeester van Chelsea kan vandaag voor het eerst beschikken over Ziyech in de wedstrijd tegen Southampton.

'Ziyech zit bij de selectie. Hij is niet fit genoeg om te starten, maar we hopen dat hij minuten kan gaan maken', geeft Lampard aan op de persconferentie voor de wedstrijd tegen Southampton. 'We hebben Hakim hier naartoe gehaald, dat voelt al als een lange tijd terug. Hij heeft niet gespeeld sinds de Nederlandse competitie stopgezet werd. Hij heeft hard gewerkt en ziet er geweldig uit op de training.'

'We willen zien waarvoor we hem naar de club hebben gehaald: om kansen te creëren en om de getalenteerde speler te zijn die hij is. Daar kijk ik echt naar uit.'

Lampard kan vandaag ook weer beschikken over Christian Pulisic. 'Je kan zien dat hij niet kan wachten om weer aan de slag te gaan', sluit Lampard af.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.