Terug

Volg Vandaag Inside

Lacazette helpt Arsenal met twee doelpunten aan zege

Lacazette helpt Arsenal met twee doelpunten aan zege

12 apr 2021, 00:26

Alexandre Lacazette heeft Arsenal naar een uitzege op Sheffield United geleid (0-3). De Franse aanvaller scoorde tweemaal op een leeg Bramall Lane. Zijn ploeggenoot Gabriel Martinelli tekende voor de 0-2.

Arsenal klom naar de negende positie van de Premier League, met 10 punten minder dan het als vierde geklasseerde West Ham United. De nummers 1 tot en met 4 plaatsen zich aan het einde van de competitie voor de Champions League. Arsenal kan zich via de Europa League ook nog voor de Champions League plaatsen maar moet dat toernooi dan wel winnen.

Sheffield United blijft de hekkensluiter van de Premier League en kan degradatie alleen in theorie nog ontlopen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.