Terug

Volg Vandaag Inside

Lacazette helpt Arsenal aan uitzege op Brighton

Lacazette helpt Arsenal aan uitzege op Brighton

29 dec 2020, 21:55

Arsenal heeft de zege van zaterdag op Chelsea (3-1) een goed vervolg gegeven. De formatie van de bekritiseerde trainer Mikel Arteta won ook de uitwedstrijd bij Brighton & Hove Albion (1-0).

Alexandre Lacazette maakte in de 66e minuut het enige doelpunt. Ondanks de zege besluit Arsenal het kalenderjaar als nummer 13 van de Premier League. Davy Pröpper en Joël Veltman hadden een basisplaats bij Brighton & Hove Albion, de nummer 17 van de ranglijst.

Leeds United was op schot tijdens de uitwedstrijd tegen West Bromwich Albion (5-0). Na een eigen doelpunt van Romaine Sawyers, troffen Ezgjan Alioski, Jack Harrison, Rodrigo en Raphinha doel voor Leeds.

Ben Mee bezorgde Burnley, met Erik Pieters in de basis, een thuiszege op Sheffield United (1-0). De wedstrijd tussen Southampton en West Ham United leverde geen doelpunten op.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.