Terug

Volg Vandaag Inside

Laat doelpunt De Jong voor Sevilla tegen Elche FC niet genoeg

Laat doelpunt De Jong voor Sevilla tegen Elche FC niet genoeg

6 mrt 2021, 19:26

Sevilla heeft in Spanje de derde nederlaag in een week geïncasseerd. De ploeg van trainer Julen Lopetegui ging bij het laaggeklasseerde Elche CF met 2-1 onderuit. Alle doelpunten vielen in de slotfase. De treffers van Elche CF kwamen op naam van Raúl Guti en Guido Carrillo. In de slotminuut van de reguliere speeltijd kopte Luuk de Jong nog raak namens de bezoekers, maar de gelijkmaker bleef uit in de extra tijd.

Bij Sevilla speelde verdediger Karim Rekik evenals De Jong de hele wedstrijd. Hun ploeg verloor vorig weekeinde thuis van FC Barcelona (0-2) en werd afgelopen woensdag door dezelfde tegenstander uitgeschakeld in de halve finales van het Spaanse bekertoernooi. Barça zegevierde in de return na verlenging met 3-0.

Door de nederlaag in Elche verzuimde Sevilla de vierde plaats op de ranglijst, die ook nog recht geeft op deelname aan de groepsfase van de Champions League, verder te verstevigen. Nummer 5 Real Sociedad heeft 6 punten minder. Elche CF staat dankzij de vijfde competitiezege nu 2 punten boven de degradatiestreep.

Sevilla speelt dinsdag in Duitsland de return tegen Borussia Dortmund in de achtste finales van de Champions League. De Spaanse ploeg verloor thuis met 3-2.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.