Terug

Volg Vandaag Inside

La Liga onthult nieuw rugnummer Memphis: mocht hij bij Barcelona blijven

La Liga onthult nieuw rugnummer Memphis: mocht hij bij Barcelona blijven

11 aug 2022, 18:05

Memphis Depay lijkt heel dichtbij een overstap richting Juventus, maar heeft toch een nieuw rugnummer bij FC Barcelona gekregen. De Nederlandse spits moest zijn rugnummer 9 afstaan aan nieuwkomer Robert Lewandowski.

Als Memphis bij Barça blijft zal hij aankomend seizoen met rugnummer 14 gaan spelen in La Liga. De Spaanse competitie gaat aankomend weekend van start. De Catalanen openen het seizoen tegen Rayo Vallecano.

Of Memphis überhaupt bij de selectie zit is nog maar de vraag. Volgens verschillende media is de Oranje-international in verregaande onderhandelingen met Juventus. Alleen een eventueel vertrek van Pierre-Emerick Aubameyang bij Barcelona lijkt de overstap van Memphis nog in de weg te staan.

De andere Nederlander bij Barça, Frenkie de Jong behoudt nummer 21. Ook over de toekomst van de oud-Ajacied wordt veel gespeculeerd. Ondanks veel geruchten over een mogelijke transfer van De Jong, heeft hij zelf aangegeven graag bij Barcelona te willen blijven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.