Terug

Volg Vandaag Inside

La Liga onderzoekt slecht veld Valladolid

La Liga onderzoekt slecht veld Valladolid

26 aug 2018, 17:14

MADRID (ANP) - La Liga heeft een onderzoek geopend naar de erbarmelijke staat van het veld in Valladolid bij de wedstrijd van Real Valladolid tegen FC Barcelona (0-1). Tijdens de wedstrijd zaterdagavond raakten de graszoden los van de bodem. De losse plaggen waren al te zien bij de warming-up.

De slechte veldomstandigheden waren van invloed op de wedstrijd. Beide teams hadden moeite de bal te controleren op de hobbelige ondergrond. Het grasveld was dinsdag pas gelegd.

In de rust probeerden stewards de plaggen weer terug in het veld te drukken en met sproeiers werd getracht het veld nat en steviger te maken. Het mocht niet baten.

Barcelona-spelers klaagden na afloop over de omstandigheden ondanks de winst, dankzij een doelpunt van Ousmane Dembélé. ,,We starten een officieel onderzoek om opheldering te krijgen wie verantwoordelijk is voor de staat van het veld in het Estadio José Zorrilla", meldt La Liga.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.