Terug

Volg Vandaag Inside

Kyrgios nodigt Djokovic uit voor wilde avond: 'Laten we naar de klote gaan!'

Kyrgios nodigt Djokovic uit voor wilde avond: 'Laten we naar de klote gaan!'

9 juli 2022, 19:42

Nick Kyrgios en Novak Djokovic staan zondagmiddag lijnrecht tegenover elkaar in de finale van Wimbledon, maar van spanning lijkt geen enkele sprake. Op Instagram nodigt Kyrgios de Serviër uit om een avondje feesten na de Wimbledon-finale.

De twee finalisten zijn het in het verleden niet altijd eens met elkaar geweest. Djokovic had veel kritiek op het gedrag van Kyrgios op de baan. Hierdoor is de relatie tussen de twee altijd erg koeltjes geweest, tot het begin van dit jaar.

De laatste maanden lijken de twee toptennissers steeds meer naar elkaar te groeien. Kyrgios was één van de weinige spelers die Djokovic steunde toen hij begin januari Australië niet binnenkwam voor de Australian Open. De Serviër mocht het land niet in omdat hij zijn vaccinaties niet op orde had. Kyrgios vond het mensonterend hoe de Australische regering de voormalig nummer één van de wereld behandelde.

Bekijk het grappige onderonsje tussen de twee finalisten hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.