Terug

Volg Vandaag Inside

Kwetsbaar Barcelona zet zorgen even opzij

Kwetsbaar Barcelona zet zorgen even opzij

4 okt 2018, 01:01

LONDEN (ANP) - Barcelona heeft in Londen de sportieve zorgen in eigen land even van zich af weten te zetten. De Spaanse kampioen versloeg Tottenham Hotspur op Wembley in een enerverend duel met 2-4. Voor de bezoekers kwamen Philippe Coutinho, Ivan Rakitic en Lionel Messi (twee keer) tot scoren. De Spaanse treffers waren alle van grote schoonheid. Voor de thuisclub troffen Harry Kane en Erik Lamela doel.

Voor Barcelona, dat in defensief opzicht opnieuw kwetsbaar bleek, was het de tweede opeenvolgende zege in groep B van de Champions League. De ploeg van coach Ernesto Valverde won vorige maand in Camp Nou met 4-0 van PSV.

Barça kon een Europees succesje goed gebruiken. De laatste drie competitieduels leverden slechts twee punten op.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.