Terug

Volg Vandaag Inside

Kuyt reageert met knipoog op uithaal Sheriff-trainer

Kuyt reageert met knipoog op uithaal Sheriff-trainer

29 sep 2021, 20:46

Dirk Kuyt heeft gereageerd op de uithaal van FC Sheriff-trainer Yuriy Vernydub. De coach van de Moldavische club haalde eerdere uitspraken van Kuyt aan in zijn persconferentie na de overwinning op Real Madrid. Kuyt had beweerd dat kleine clubs zoals Sheriff niet in de Champions League zouden horen, waarna Vernydub zijn gram haalde.

'Sommige grote spelers hebben gezegd dat er in de Champions League geen plek is voor teams zoals FC Sheriff. Dit is wél onze plek en we bewijzen het. Ik ben enorm blij dat we de perfecte wereld van Dirk Kuyt hebben kunnen verwoesten. Ik ben enorm blij voor onze jongens. We hebben gezorgd voor een wonder en hebben gewonnen', zei de coach van Sheriff dinsdagavond.

Kuyt reageert een dag later op de uithaal van Vernydub. Ik heb die club nooit genoemd. Ik heb tijdens de play-offs alleen gezegd dat alleen de sterkste teams zouden moeten meedoen aan de CL. Nu spelen kampioenen tegen elkaar in de play-offs, maar ook de nummers twee en drie.' De oud-international van Oranje kan ook wel lachten om de ophef rondom zijn uitspraak. 'Ik ben zeer vereerd. Volgens mij doe ik er dus nog toe. Mijn mening in ieder geval wel.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.