Terug

Volg Vandaag Inside

Kuyt ooit flink gematst door Nederlandse scheids in Champions League: 'Ik stak nog mijn duim op'

Kuyt ooit flink gematst door Nederlandse scheids in Champions League: 'Ik stak nog mijn duim op'

9 apr 2021, 14:30

Dirk Kuyt is ooit enorm gematst door voormalig scheidsrechter Pieter Vink. Kuyt vertelde bij Ziggo Sport dat hij als Liverpool-speler ooit werd geholpen door Vink bij een cruciaal penaltymoment.

Presentator Jack van Gelder vroeg of Kuyt wel eens een Nederlandse scheidsrechter tegenkwam tijdens internationale wedstrijden. 'Ja dat heb ik wel eens een keer meegemaakt. Toevallig ook met Champions League-voetbal en die scheidsrechter was me best wel goed gezind ja', reageerde Kuyt.

'Toen bestond de VAR nog niet Jack. Maar dit was wel grappig', vertelt Kuyt verder. 'Pieter Vink vond dat toch geen penalty en ik steek nog mijn duim op ook. Ja en de dagen daarna stonden we in de tabloids. Precies afgemeten wie waar woonde in Nederland. Letterlijk vijf kilometer uit elkaar.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.