Terug

Volg Vandaag Inside

'Nooit toezegging gekregen dat ik hoofdcoach van Feyenoord zou worden'

'Nooit toezegging gekregen dat ik hoofdcoach van Feyenoord zou worden'

14 feb 2021, 08:50

Dirk Kuijt heeft nooit bij Feyenoord de toezegging gekregen dat hij hoofdtrainer zou worden. Dat vertelde hij in het programma Rondo van Ziggo Sport.

Volgens hardnekkige geruchten zou Martin van Geel, de voormalige technisch directeur van Feyenoord, Kuijt ooit hebben beloofd dat hij het eerste elftal zou gaan leiden. Maar volgens de oud-aanvaller is dat niet het geval.

"Ik heb een heel goede relatie met Martin van Geel", vertelde Kuijt. "Toen ik op de trainerscursus zat, kon ik trainer worden van Quick Boys. Dat leek me wel leuk, maar Martin wilde graag dat ik Feyenoord Onder-19 ging doen. Na een tijdje zei hij dat hij ervan overtuigd was dat ik op den duur hoofdcoach kon worden van Feyenoord. Zo hebben we dat besproken. Maar Martin ging weg. Er zijn nooit toezeggingen gedaan, dat wil ik uit de wereld helpen."

Kuijt nam begin deze maand afscheid van Feyenoord. Hij liep de afgelopen jaren op diverse plekken in de organisatie van de Rotterdamse club mee om ervaring op te doen. Technisch directeur Frank Arnesen had Kuijt graag in een officiële functie bij de club gehouden, maar de 104-voudig international van Oranje denkt dat het voor zijn ontwikkeling beter is om Feyenoord te verlaten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.