Terug

Volg Vandaag Inside

'Kuyt niet in beeld voor eerste elftal Feyenoord'

'Kuyt niet in beeld voor eerste elftal Feyenoord'

12 apr 2020, 10:50

Jong Feyenoord is vanaf volgend jaar onderdeel van de nieuwe beloftencompetitie. Deze competitie is voor spelers onder 21 jaar. Ook kan de kampioen uiteindelijk doorstromen naar de Keuken Kampioen Divisie. Bij Feyenoord moet Dirk Kuyt de coach worden van het tweede elftal, zo meldt het Algemeen Dagblad.

Feyenoord heeft al een aantal verhuurde spelers teruggehaald die volgend jaar het tweede elftal moeten versterken. De bekendste naam is die van Dylan Vente. Vente krijgt volgend jaar de kans zich te bewijzen in de beloftencompetitie. Dit seizoen is de spits verhuurd aan RKC Waalwijk, hij scoorde nog niet in 18 wedstrijden.

Kuyt is dit seizoen trainer van Feyenoord onder-19 en doet het goed met z'n ploeg. De Rotterdammers zien hem als de ideale man voor het beloftenelftal. De oud-aanvoerder van Feyenoord is nog niet ingegaan op het voorstel. Een plek bij de technische staf van het eerste elftal was voor hem meer voor de hand liggend. Maar die plek is voorlopig even uit beeld, aldus het AD. Ook omdat de kans dat Dick Advocaat bijtekent erg groot is. De ervaren oefenmeester behoudt dan zijn eigen staf. En daarin is geen plek voor Dirk Kuyt.

VIDEO - Groeten uit Grolloo | Johan fileert Kuyt: 'Spontaan m'n ontbijt uitgekotst!'

Groeten uit Grolloo | Johan fileert Kuyt: 'Spontaan m'n ontbijt uitgekotst!'
11:38
Groeten uit Grolloo | Johan fileert Kuyt: 'Spontaan m'n ontbijt uitgekotst!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.