Terug

Volg Vandaag Inside

Kuyt is kritisch op Frenkie de Jong: 'Hierin komt hij tekort'

Kuyt is kritisch op Frenkie de Jong: 'Hierin komt hij tekort'

27 feb 2021, 18:50

Dirk Kuyt, tegenwoordig analist bij Ziggo Sport, vindt dat Frenkie de Jong nog flink wat stappen moet maken in de topwedstrijden. Kuyt legt een aantal punten uit waarin De Jong tekort komt.

'Hier zie je Frenkie de Jong aan de bal, vooruitdenkend, actie maken en dit is waarom hij vaak op de voorpagina van de Spaanse kranten staat’, vertelt Kuyt voorafgaand aan het duel tussen FC Barcelona en Sevilla. 'Een fantastische speler om naar te kijken. En dit is zoals we Frenkie ook kennen, van Ajax en van het Nederlands elftal.'

Kuyt is van mening dat Frenkie in de topwedstrijden zijn handelingssnelheid omhoog moet gaan gooien. ‘Je ziet dat hij een aantal keer in zijn handelingssnelheid net tekort komt. En ook in het omschakelen doet hij eigenlijk nog niet wat van je verwacht wordt.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.