Terug

Volg Vandaag Inside

Kutkeeper-trainer Eric Meijers en Spakenburg voortijdig uit elkaar

Kutkeeper-trainer Eric Meijers en Spakenburg voortijdig uit elkaar

22 okt 2021, 20:00

Eric Meijers moet komend seizoen op zoek naar een nieuwe baan. De hoofdtrainer kwam vrijdag samen met zijn huidige club Spakenburg tot die conclusie.

Meijers was sinds 2019 de verantwoordelijke in het voormalige vissersdorp. De zelfbenoemde toptrainer verving John de Wolf in Spakenburg, die naar Feyenoord vertrok. Op de clubwebsite van Spakenburg laat het bestuur weten dat Meijers werd gewaardeerd bij de club: 'Sinds zijn komst naar Spakenburg heeft de Nijmegenaar zich door zijn open en sociale houding geliefd gemaakt bij de supporters'.

Meijers verbaasde zich afgelopen zomer nog over het feit dat hij geen belletje kreeg van de KNVB voor de functie van bondscoach.

'Kutkeeper-trainer' Eric Meijers heeft nieuwe club!
4:52
'Kutkeeper-trainer' Eric Meijers heeft nieuwe club!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.