Terug

Volg Vandaag Inside

Kuipers reageert op rode kaart en openingstreffer

Kuipers reageert op rode kaart en openingstreffer

28 okt 2018, 21:36

Scheidsrechter Kuipers reageert na afloop van Ajax - Feyenoord bij FOX Sports op de discutabele momenten tijdens De Klassieker.

Kuipers over rode kaart: 'Mijn assistent zei meteen dat het geel was, maar ik twijfelde ook al tussen geel en rood. Het was voor mij moeilijk waar te nemen. Uiteindelijk wordt hij gecheckt door de VAR en Danny Makkelie zei dat ik maar even moest gaan kijken omdat hij het een rode kaart vond. Daar vond ik het ook duidelijk dat dit het geval was.'

Kuipers over openingstreffer: ‘Dolberg raakt de bal niet. Het was een hele lichte schamp tegen de arm en je moet je dan ook afvragen of de bal daardoor over de lijn gaat. Ieder doelpunt wordt gecheckt door de VAR. Dit is ook nagekeken, en als ik de beelden zo zie vind ik het een terechte beslissing om dit doelpunt goed te keuren.’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.