Terug

Volg Vandaag Inside

Kuipers naar Oekraïne in Champions League

Kuipers naar Oekraïne in Champions League

10 dec 2018, 11:09

NYON (ANP) - Scheidsrechter Björn Kuipers leidt woensdag in de Champions League het duel tussen Sjachtar Donetsk en Olympique Lyon. Deze wedstrijd in groep F wordt gespeeld in het Olympisch Stadion in de Oekraïense hoofdstad Kiev. Beide clubs maken nog kans op een plek in de achtste finales.

Lyon, de Franse ploeg van Kenny Tete en Memphis Depay, staat met zeven punten op de tweede plek achter het al geplaatste Manchester City (tien). Sjachtar Donetsk heeft vijf punten en moet winnen van Lyon om door te gaan naar de knock-outfase.

Serdar Gözübüyük gaat naar Frankrijk, waar hij donderdag in de Europa League de wedstrijd tussen Stade Rennes en FC Astana fluit. De Fransen moeten winnen om door te gaan, de club uit Kazachstan heeft aan een gelijkspel genoeg.

PSV krijgt dinsdag in de laatste groepswedstrijd in de Champions League tegen Internazionale te maken met de Duitse scheidsrechter Felix Zwayer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.