Terug

Volg Vandaag Inside

Kuipers leidt alsnog Griekse bekerfinale

Kuipers leidt alsnog Griekse bekerfinale

10 sep 2020, 17:30

Björn Kuipers leidt zaterdag de Griekse bekerfinale tussen Olympiakos Piraeus en AEK Athene. De nationale bond van het land heeft de Oldenzaler hiervoor uitgenodigd. Het duel vindt plaats in de hoofdstad Athene.

Kuipers werd eind juli al gevraagd voor de betreffende wedstrijd, mede op verzoek van de UEFA. Hij zou op die manier wedstrijdritme op kunnen doen om in augustus goed voorbereid te zijn op de nog te spelen wedstrijden in de Champions League en de Europa League.

De Griekse finale werd echter twee keer uitgesteld. Op 26 juli kon de wedstrijd niet doorgaan omdat de politie de veiligheid van de spelers niet kon garanderen. Vervolgens moest het duel op 30 augustus ook worden uitgesteld omdat de hele selectie van Olympiakos vanwege een coronageval in quarantaine moest.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.