Terug

Volg Vandaag Inside

Kuipers keert terug in Champions League

Kuipers keert terug in Champions League

30 sep 2019, 15:32

Scheidsrechter Björn Kuipers maakt woensdag in Praag zijn Europese rentree. De UEFA heeft Kuipers aangewezen om de wedstrijd in de Champions League tussen Slavia Praag en Borussia Dortmund te leiden. De 46-jarige Tukker stond door een bilspierblessure lang aan de kant. Hij maakte zaterdag zijn rentree in de eredivisie bij Ajax - FC Groningen.

Kuipers kreeg na afloop van Groningse kant nogal wat kritiek, omdat hij Django Warmerdam zo'n 20 minuten voor tijd bij een stand van 0-0 vanwege tijdrekken voor de tweede keer geel gaf. Met tien man gingen de noorderlingen alsnog onderuit in de Johan Cruijff ArenA (2-0). "De maat was vol", zei Kuipers. "Natuurlijk is dat vervelend voor FC Groningen. Maar er komen hier 50.000 mensen naar het stadion. Die willen voetbal zien, niet spelers die alleen maar tijdrekken."

Slavia Praag, de club van aanvaller Mick van Buren, begon de groepsfase van de Champions League met een gelijkspel bij Internazionale (1-1). Dortmund speelde in eigen huis met 0-0 gelijk tegen FC Barcelona. De aftrap in de hoofdstad van Tsjechië is om 18.55 uur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.