Terug

Volg Vandaag Inside

Kuipers fluit Napoli tegen PSG in CL

Kuipers fluit Napoli tegen PSG in CL

4 nov 2018, 12:48

ZEIST (ANP) - Scheidsrechter Björn Kuipers leidt dinsdagavond het duel tussen Napoli en Paris Saint-Germain in de Champions League. Hij krijgt in Napels hulp van zijn assistenten Sander van Roekel en Erwin Zeinstra.

Dennis Higler en Pol van Boekel bewaken de doellijn in Stadio San Paolo en Charles Schaap zal als vierde assistent optreden.

Napoli en PSG speelden anderhalve week geleden met 2-2 gelijk tegen elkaar. Liverpool leidt groep C met zes punten, gevolgd door Napoli (5 punten), PSG (vier punten) en Rode Ster Belgrado (1 punt).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.