Terug

Volg Vandaag Inside

Kuipers fluit Klassieker in ArenA

Kuipers fluit Klassieker in ArenA

23 okt 2018, 14:53

ZEIST (ANP) - De KNVB heeft scheidsrechter Björn Kuipers aangesteld als leidsman voor de Klassieker zondag in de Johan Cruijff ArenA. Danny Makkelie zit vanaf 14.30 uur mee te kijken naar Ajax-Feyenoord vanuit Zeist. Makkelie, die op het WK naam maakte als videoarbiter, is de eindverantwoordelijke van het videoscheidsrechtersteam.

Kuipers heeft met Erwin Zeinstra en Sander van Roekel zijn vaste assistenten. Siemen Mulder is de vierde man in de ArenA.

Makkelie is zaterdag op het veld in actie als scheidsrechter. Hij fluit de thuiswedstrijd van PSV tegen FC Groningen, zaterdag om 19.45 uur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.