Terug

Volg Vandaag Inside

Kuipers fluit Champions League-duel tussen Barcelona en PSG

Kuipers fluit Champions League-duel tussen Barcelona en PSG

14 feb 2021, 13:40

Scheidsrechter Björn Kuipers heeft dinsdag in Camp Nou de leiding over het eerste duel tussen FC Barcelona en Paris Saint-Germain in de achtste finales van de Champions League. Kuipers krijgt in het lege Catalaanse stadion hulp van zijn vaste assistenten Sander van Roekel en Erwin Zeinstra, Serdar Gözübüyük staat als vierde man langs de lijn. Pol van Boekel en Dennis Higler zitten als videoarbiters achter de tv-schermen.

Kuipers (47) gaat een aantal landgenoten treffen. Bij het Barcelona van trainer Ronald Koeman speelt Frenkie de Jong. Mitchel Bakker behoort tot de selectie van de Franse kampioen PSG, die zonder de geblesseerde aanvallers Neymar en Angel Di Maria naar Camp Nou komt. De aftrap is om 21.00 uur. De return staat voor 10 maart in Parijs op het programma.

Paris Saint-Germain haalde afgelopen seizoen de finale van de Champions League, waarin Bayern München te sterk was.

FC Barcelona-PSG is dinsdag vanaf 20:30 uur live te zien op SBS6.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.