Terug

Volg Vandaag Inside

Kuijt wil weer aan de slag: 'Ik heb ontzettend veel geleerd bij ADO'

Kuijt wil weer aan de slag: 'Ik heb ontzettend veel geleerd bij ADO'

3 mei 2023, 20:15

Dirk Kuijt hoopt volgend seizoen weer ergens aan de slag te kunnen. Zijn avontuur bij ADO Den Haag liep uit op een mislukking, maar de 42-jarige oefenmeester gaat niet bij de pakken neerzitten, zo vertelt hij in gesprek met ESPN.

"Ik heb ontzettend veel geleerd bij ADO. Ik wil gewoon slagen als trainer", zegt Kuijt, wiens eerste trainersklus in het betaalde voetbal afgelopen jaar al na een paar maanden eindigde in ontslag. De voormalig aanvaller moest eind november vertrekken, nadat zijn ploeg in zestien wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie slechts vier keer had gewonnen. "Ik hoop komend seizoen weer een mooie uitdaging aan te kunnen gaan. Ik ben nog aan het oriënteren wat de mogelijkheden kunnen zijn. Of het nou hoofdtrainer is of assistent-trainer. Het is vooral belangrijk dat ik weer vlieguren ga maken."

Kuijt liep deze week mee met de trainersstaf van Feyenoord. "Ik werd een tijdje geleden uitgenodigd door Arne Slot om eens langs te komen. Die kans heb ik met beide handen aangegrepen", legt de Katwijker uit. "Het is mooi om deelgenoot te zijn van hoe het daar in zijn werk gaat. Het was een hele mooie ervaring."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.