Terug

Volg Vandaag Inside

Kudus terug op trainingsveld

Kudus terug op trainingsveld

15 dec 2020, 19:03

Mohammed Kudus heeft bij Ajax zijn rentree gemaakt op het trainingsveld. De club deelde op social media enkele beelden van de speler in actie. De Ghanese middenvelder, dit seizoen voor het eerst actief in Amsterdam, liep eerder in het duel in de Champions League met Liverpool een blessure aan een knie op. Dat maakte een operatie aan een meniscus noodzakelijk.

Trainer Erik ten Hag liet afgelopen weekeinde al weten dat Kudus mogelijk nog voor de winterstop weer wedstrijden kan spelen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.