Terug

Volg Vandaag Inside

Kudus krijgt advies uit Ghanese ploeg: 'Hopelijk gaat hij snel naar een grote club'

Kudus krijgt advies uit Ghanese ploeg: 'Hopelijk gaat hij snel naar een grote club'

1 dec 2022, 11:30

De Ghanese spits Iñaki Williams is erg onder de indruk van zijn ploeggenoot Mohammed Kudus en hoopt dat de Ajacied snel vertrekt uit Amsterdam, zo vertelt hij bij Radio Marca.

Williams, die ook enkele interlands voor Spanje speelde, vindt namelijk dat Kudus toe is aan een volgende stap. "Ik denk dat Ajax te klein wordt voor hem. Hopelijk maakt hij snel de overstap naar een grote club. Hij is een machine, erg compleet en door zijn jonge leeftijd is er nog genoeg ruimte voor verbeteringen", concludeert de spits van Athletic Bilbao.

Kudus is momenteel de grote ster van Ghana. Door zijn twee treffers tegen Zuid-Korea mag Ghana nog hopen op een plek bij de laatste zestien. De Ghanezen treden vrijdagmiddag om 16.00 aan tegen Uruguay voor een plek in de achtste finales op het WK.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.