Terug

Volg Vandaag Inside

Krüzen assistent-trainer Jong Oranje

Krüzen assistent-trainer Jong Oranje

29 aug 2018, 13:50

ZEIST (ANP) - Hendrie Krüzen is benoemd tot assistent-trainer van Jong Oranje. De oud-international vervangt Paul Bosvelt die deze functie niet meer kon combineren met zijn baan als technisch manager van Go Ahead Eagles.

Krüzen (53) sluit per direct aan bij Jong Oranje. Het team van trainer Erwin van de Looi komt maandag bijeen ter voorbereiding op de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Jong Engeland (6 september) en Jong Schotland (11 september). ,,Hendrie is volgens ons, in de rol van assistent-trainer, een hele goede aanvulling op de technische staf van Jong Oranje", meldde directeur topvoetbal Nico-Jan Hoogma. ,,Met hem halen we iemand met veel nationale en ook internationale ervaring binnen. Wij denken dat hij samen met Erwin en de rest van de staf onze talenten verder kan brengen.''

De technische staf van Jong Oranje bestaat verder uit keeperstrainer Sierd van der Berg en tweede assistent Hedwiges Maduro.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.