Terug

Volg Vandaag Inside

Kroos sluit aan bij Duitse ploeg

Kroos sluit aan bij Duitse ploeg

16 nov 2018, 09:26

LEIZPIG (ANP/DPA) - Toni Kroos voegt zich vrijdag bij de Duitse voetbalselectie die in voorbereiding gaat op de wedstrijd van maandag tegen Nederland. De middenvelder van Real Madrid had van bondscoach Joachim Löw wat dagen rust gekregen. Kroos deed daarom donderdag niet mee in de oefenwedstrijd van Duitsland tegen Rusland (3-0).

Het is nog niet duidelijk of Julian Draxler maandag in de Nations League tegen Oranje kan voetballen. Hij ontbrak tegen de Russen wegens een sterfgeval in zijn familie. ,,Ik ga met Julian bellen en dan moeten we bekijken of hij in staat is om te spelen of niet'', aldus Löw over de voetballer van Paris Saint-Germain.

Jonas Hector is waarschijnlijk niet van de partij tijdens de ontmoeting met het Nederlands elftal. De 28-jarige middenvelder viel tegen Rusland uit met een enkelblessure. Löw besluit zondag of Marco Reus bij de selectie komt. De aanvoerder van Borussia Dortmund liep afgelopen weekeinde in de thuiswedstrijd tegen Bayern München een kneuzing in zijn enkel op en deed daarom donderdag niet mee.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.