Terug

Volg Vandaag Inside

Kroos maakt richting EK comeback bij Duits elftal: 'Ik ben gevraagd door de bondscoach'

22 feb 2024, 16:13

Toni Kroos maakt een comeback bij de Duitse nationale ploeg. Dat heeft de 34-jarige middenvelder van Real Madrid bekendgemaakt via Instagram.

Kroos nam na het EK van 2021 afscheid bij het nationale elftal van Duitsland. Hij speelde 106 interlands en maakte in 2012 deel uit van de Duitse ploeg die Nederland versloeg op het EK (1-2). De mannen van Vandaag Inside maakte in 2012 een nummer voor het Europees Kampioenschap en sluiten een nieuwe hit voor het komende EK in Duitsland niet uit (zie video).

Kroos schreef over zijn debuut op Instagram: "Mensen, kort maar krachtig: ik speel vanaf maart weer voor Duitsland. Waarom? Omdat ik ben gevraagd door de bondscoach, ik heb er zin in en ik weet zeker dat er veel meer mogelijk is met het team op het EK dan de meeste mensen op dit moment geloven."

De eerstvolgende wedstrijd die voor de Duitsers op het programma staat is een vriendschappelijke interland tegen Frankrijk op 23 maart.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.