Terug

Volg Vandaag Inside

Kroenke wil Arsenal helemaal in handen

Kroenke wil Arsenal helemaal in handen

7 aug 2018, 11:23

LONDEN (ANP/RTR) - De Amerikaanse miljardair Stan Kroenke wil Arsenal volledig in handen krijgen. Hij heeft al 67 procent van de aandelen van de Engelse voetbalclub in zijn bezit. Hij heeft nu een aanbod gedaan om ook de rest van de aandelen over te nemen van de Rus Alisher Oesmanov en de resterende onafhankelijke aandeelhouders. Arsenal zou dan een waarde hebben van 2,3 miljard dollar.

Kroenke zegt Arsenal helemaal in handen te willen hebben om beter de strategie te kunnen bepalen. Arsenal begint dit seizoen aan een nieuwe fase. Na het afscheid van de Franse manager Arsène Wenger moet de club onder leiding van Unai Emery terug naar de Engelse top.

Volgens Kroenke, die ook eigenaar is van het Amerikaanse basketbalteam Denver Nuggets en het American footballteam Los Angeles Rams, heeft Oesmanov positief gereageerd op zijn bod.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.