Terug

Volg Vandaag Inside

Kroatië zonder Rakitic tegen Engeland

Kroatië zonder Rakitic tegen Engeland

16 nov 2018, 19:39

ZAGREB (ANP) - Kroatië gaat zonder Ivan Rakitic naar Wembley voor de laatste groepswedstrijd in de Nations League tegen Engeland. De middenvelder keert vanwege een lichte blessure terug naar zijn club FC Barcelona. Rakitic viel donderdag uit in de thuiswedstrijd tegen Spanje, die de Kroaten in blessuretijd wonnen dankzij het tweede doelpunt van verdediger Tin Jedvaj (3-2).

,,We willen geen risico's nemen met Ivan'', zegt bondscoach Zlatko Dalic van de verliezend WK-finalist. ,,We hebben andere opties voor die positie.''

In de Londense voetbaltempel Wembley staat zondag de groepswinst op het spel. De winnaar van het duel eindigt bovenaan en mag volgend jaar meedoen aan de finaleronde van de Nations League. Bij een gelijkspel blijft Spanje, dat met zes punten uit vier duels al is uitgespeeld, op de eerste plek staan. Zowel Engeland als Kroatië heeft vier punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.