Terug

Volg Vandaag Inside

Kritische Koeman ziet Barcelona vaak twijfelen

Kritische Koeman ziet Barcelona vaak twijfelen

20 dec 2020, 08:31

FC Barcelona schoot weinig op met de 2-2 thuis tegen Valencia. Trainer Ronald Koeman was kritisch op zijn ploeg. "Het baart me zorgen dat het team soms niet doorheeft waar de wedstrijd om vraagt", zei de coach na de wedstrijd. "We zijn een ploeg die altijd wil aanvallen en doelpunten maakt, maar er zijn ook momenten waarop je moet verdedigen en de wedstrijd moet controleren."

De Nederlandse coach zag bij tijd en wijlen goed voetbal van Barcelona, zei hij. "Vooral nadat we de 2-1 maakten gingen we op zoek naar de derde goal en hadden we het betere van het spel, maar ik zag het team ook twijfelen en de bal kwijtraken in de gevaarlijke zones."

Toch gelooft Koeman nog in de titel. "Die race is nog lang niet gelopen. We liggen niet ver achter. Het is voor alle clubs een lastig seizoen; over twee maanden kan de situatie weer totaal anders zijn", aldus de coach, die met Barça vijfde staat in La Liga, 8 punten achter koploper Atlético Madrid.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.