Terug

Volg Vandaag Inside

Kritiek uit onverwachte hoek op Johan: ‘Hij is niet geïnteresseerd in z'n snor’

Kritiek uit onverwachte hoek op Johan: ‘Hij is niet geïnteresseerd in z'n snor’

31 mei 2021, 14:03

In de biografie ‘DERKSEN’ komt aan het licht dat Johan Derksen erover nadenkt om zijn snor eraf te halen. De (nu nog) besnorde analist wil na zijn TV-carrière afscheid nemen van zijn lange haar en karakteristieke snor, om zo minder snel herkend te worden. 

Pascal Bannink, eigenaar van barbershop Monsieur Moustache in Utrecht, zou het jammer vinden als Johan besluit zijn snor af te scheren. ‘In de jaren tachtig had je Chiel Montagne en Ted de Braak. Nu hebben we Johan Derksen’, zegt hij in gesprek met EditieNL. Volgens de barbier heeft het voor Johan weinig zin om afscheid te nemen van zijn snor. ‘Ik had een oom, die haalde zijn snor er na jaren af, maar toch bleef ik hem met snor zien. Ik denk ook niet dat het Derksen helemaal anders maakt.'

EditieNL vraagt ook Jos Straatsma, lid van Snorrenclub Flevoland, iets te zeggen over de snor van Johan. Het haarstuk van de 72-jarige analist valt opvallend genoeg niet in de smaak bij Jos. ‘Zijn snor is niet echt bijzonder. Hij is typisch iemand die niet geïnteresseerd is in z'n snor. Hij doet er niks aan. Zo'n snor moet je verzorgen. Maar goed, iedereen mag doen wat-ie wil’, aldus de kritische snordrager, die denkt dat Johan zal terugkomen op zijn beslissing om zijn snor eraf te halen. ‘Ik denk dat hij het helemaal niet gaat doen.’

Bron: EditieNL

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.