Terug

Volg Vandaag Inside

Kritiek op Virgil Van Dijk als aanvoerder: 'Hij is te rustig en egoïstisch’

Kritiek op Virgil Van Dijk als aanvoerder: 'Hij is te rustig en egoïstisch’

8 aug 2023, 10:50

Na het vertrek van aanvoerder Jordan Henderson bij Liverpool neemt Virgil van Dijk het stokje van hem over, maar volgens voormalig Sky Sports-presentator Richard Keys is deze rol absoluut niet voor hem weggelegd: “Van Dijk is geen leider."

Volgens Keys is de wederopbouw van The Reds na het vertrek van James Milner en Jordan Henderson dan ook hard nodig: “Ik zie geen leiders meer in het team. Van Dijk is geen leider. Hij is te rustig en egoïstisch. Als hij goed speelt, is dat het enige dat telt voor hem. En hij speelde vorig seizoen niet vaak genoeg goed.”

“Ik weet dat de beslissing rond Milner is genomen op basis van de statistieken, maar soms moet je op je gevoel afgaan. Trainer Jürgen Klopp weet dat Milner een verlies is. Een groot verlies. Maar hij kon zijn zin niet krijgen om hem te behouden."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.