Terug

Volg Vandaag Inside

Kritiek op Schuurs: 'De nieuwe De Ligt ging op de vlucht voor Zapata'

Kritiek op Schuurs: 'De nieuwe De Ligt ging op de vlucht voor Zapata'

28 okt 2020, 15:09

Henk Spaan heeft in zijn column in Het Parool gereageerd op het Champions League-duel tussen Atalanta Bergamo en Ajax (2-2). Spaan is kritisch op het grootste deel van de selectie.

Het elftal van trainer Erik ten Hag leidde bij rust met 0-2 in Bergamo, maar moest toestaan dat de thuisploeg met twee treffers van de Colombiaanse spits Duvan Zapata langszij kwam.

'En toen kwam Labyad er ook nog in, nadat aankoop Klaiber had laten zien dat hij in Europa niet kan meekomen', begint Spaan zijn column. 'Over Schuurs zullen we het helemaal niet hebben. De nieuwe De Ligt kwam een echte spits tegen die Zapata heette. Vandaar dat Schuurs maar vaak naar voren ging, op de vlucht voor Zapata.'

Toch was er ook goed nieuws, schrijft Spaan, die tegelijkertijd weinig heel laat van Ajax-aanvoerder Dušan Tadić. 'Traoré speelde in veel opzichten aardig. Hij was sterk in duels, versierde een penalty en scoorde. Wat wil je nog meer? Winnen natuurlijk. Of dat ooit zal kunnen met Tadić op tien, vraag ik me sinds dinsdag af. In tegenstelling tot Traoré was hij zwak in duels. Of hij een directe tegenstander had, was onbekend. Ik zag hem zelden achter een man aanlopen. De teamgenoot die dat allemaal moest oplossen was Ajax’ beste speler: Davy Klaassen', aldus Henk Spaan.

SAMENVATTING: Atalanta Bergamo - Ajax

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.