Terug

Volg Vandaag Inside

Kritiek op Santiago Giménez: 'Kan beter nog een jaar bij Feyenoord blijven'

Kritiek op Santiago Giménez: 'Kan beter nog een jaar bij Feyenoord blijven'

29 nov 2023, 09:06

Santiago Giménez kon dinsdagavond in de Champions League-wedstrijd tegen Atletico Madrid niet het verschil maken. De Mexicaanse spits kreeg in de tweede helft een grote kans, maar verzuimde te scoren. Clubwatcher Martijn Krabbendam adviseert Giménez om nog een jaar te blijven bij de Rotterdammers.

Afgelopen zaterdag wist Giménez nog drie te scoren tegen Excelsior, maar dinsdagavond tegen Atlético lukte het niet. "Spelers moeten wel misschien tot de conclusie komen, dat Feyenoord een niveau is waar ze even nog een tijdje moeten blijven om de volgende stap te kunnen zetten", stelt Krabbendam. "Santiago Giménez bijvoorbeeld, dat is toch de bewierookte spits in de Eredivisie, waar hij aan de lopende band scoort. Het afgelopen weekend weer drie tegen Excelsior. Maar uiteindelijk gaat het er niet om of je er drie tegen Excelsior scoort. Dan moet die kans tegen Atlético Madrid gewoon een goal zijn en dat is niet gebeurd."

"Hij was verder onzichtbaar", vervolgt Krabbendam over Giménez. "En dat was uit bij Lazio Roma eigenlijk ook. Dus het is wel een spits die nog ontzettend jong is en dus nog wel een aantal stappen te zetten heeft. Maar hij moet zichzelf afvragen wat voor hem het beste podium is om dat te doen. Want in de Eredivisie maakt hij zijn doelpunten wel, maar op Europees niveau, zeker als het niveau hoog is... Maar dat is ook niet erg. Maar als je aan de andere kant Morata en Griezmann ziet, daar is hij nog wel een paar niveautjes van verwijderd, wat logisch is natuurlijk", aldus Krabbendam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.