Terug

Volg Vandaag Inside

Kritiek op invaller Weghorst: 'Hij is niet helemaal honderd'

Kritiek op invaller Weghorst: 'Hij is niet helemaal honderd'

11 dec 2022, 21:45

Kenneth Perez vindt dat Wout Weghorst "op sommige vlakken niet helemaal honderd" is, zo vertelt de Deen bij WK Praat van ESPN.

"Weghorst is niet helemaal honderd op sommige vlakken. Je hoort overal over zijn drive, het krankzinnige, dat hij soms maniakaal is. Ik ken hem verder niet, dus misschien is het niet helemaal eerlijk, maar dat hoor je en je zag het ook een beetje aan zijn blik toen hij erin kwam", vertelt Perez, die het ook niet goed vond dat de Besiktas-spits meteen Messi opzocht na het verhitte duel.

"Om nou gelijk na een wedstrijd naar Messi toe te gaan om te zeggen hoe goed hij hem vindt, dat was zijn uitleg toch? Daar zit Messi toch even niet op te wachten? Dat Wout Weghorst dat komt zeggen. Dan gaat hij naar de kleedkamer en komt Sergio Agüero ertussen. Heel even wachten met dat soort dingen", besluit de oud-captain van AZ. "Hij wilde, zoals zo vaak, een beetje populair doen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.