Terug

Volg Vandaag Inside

Kritiek op FIFA Awards na winst Messi: 'Hij heeft het hele jaar niks gepresteerd!'

Kritiek op FIFA Awards na winst Messi: 'Hij heeft het hele jaar niks gepresteerd!'

17 jan 2024, 00:00

Lionel Messi werd afgelopen maandag voor de derde keer bekroond tot 'FIFA Speler van het Jaar', een opmerkelijke prestatie gezien de prijs gebaseerd is op zijn prestaties na het succesvolle WK van de Argentijn. In Vandaag Inside reageren Johan Derksen en René van der Gijp op de overwinning.

René is verbaasd over de uitslag: "Hij heeft het hele jaar niks gepresteerd, een beetje aan het strand gelegen bij Inter Miami." Johan stemt in met René: "Ik kan me voorstellen dat Erling Haaland gepikeerd is." De Manchester City-spits was in deze periode goed voor 36 Premier League-goals voor de Engelse club en won de Premier League, de FA Cup en de Champions League.

René had de prijs liever zien gaan naar een andere voetballer: "Wat dacht je van Kevin de Bruyne?" Johan begrijpt de keuze voor de Belgisch international maar merkt op: "Die heeft natuurlijk de pech gehad dat hij een tijd geblesseerd is geweest."

Tot slot brengt René een andere speler naar voren die volgens hem meer recht had op de prijs: "Wat dacht je van Rodri? Hij heeft drie bekers gewonnen en alles gespeeld. Dit is niet goed," concludeert René.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.