Terug

Volg Vandaag Inside

Kritiek op Champions League-avontuur Ajax: '6-1 en 4-2, daar moet je je voor schamen'

Kritiek op Champions League-avontuur Ajax: '6-1 en 4-2, daar moet je je voor schamen'

2 nov 2022, 12:36

Rafael van der Vaart is uiterst kritisch op het Champions League-avontuur van Ajax. Dat vertelde de oud-Ajacied na het duel tegen Rangers FC (1-3) bij Ziggo Sport.

"Ik had niet verwacht dat het met Napoli zo'n groot verschil zou zijn", zegt Van der Vaart. "Zoveel goals tegen gehad. Het is gewoon een teleurstellend jaar. Uiteindelijk is het maximaal haalbare Europa League, maar daar mag je nooit tevreden mee zijn", aldus de oud-speler van onder meer HSV en Real Madrid.

Volgens Van der Vaart zijn vooral de grote uitslagen tegen Liverpool en Napoli beschamend voor de Amsterdammers. "Als je toch zoveel geld investeert, dan had er wel wat meer gemogen. 6-1 en 4-2, daar moet je je voor schamen. In deze poule kan je derde worden, maar je had er even iets dichter tegenaan moeten zitten", concludeert de voormalig Oranje-international.



Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.