Terug

Volg Vandaag Inside

Kritiek op Arne Slot: 'Hij is gewoon een slechte verliezer'

Kritiek op Arne Slot: 'Hij is gewoon een slechte verliezer'

19 sep 2022, 09:46

Kenneth Perez en Arnold Bruggink hebben geen goed woord over voor het interview van Arne Slot na afloop het duel tussen PSV en Feyenoord (4-3). De trainer van de Rotterdammers moest namelijk lachen toen hij de beelden van de 2-1 van Cody Gakpo zag, waarvoor in zijn ogen een overtreding werd gemaakt door Ibrahim Sangaré.

"Arne Slot hoe graag ik hem ook mag als trainer... Hier heeft hij wel een handje van als hij verloren heeft", stelt Kenneth Perez bij Dit was het Weekend. "Ik ben echt niet vies van dat cynische, maar als trainer ben je wel het uithangbord. Hij heeft dat wel vaker als iets tegenzit, dan is er altijd iets wat hem niet bevalt. Dat lachje bijvoorbeeld of journalisten proberen te beïnvloeden om zijn kant te kiezen vind ik niet echt nodig, zeker als je bij een topclub als Feyenoord werkt."

Bruggink kan zich vinden in de woorden van Perez. "Hij heeft dit inderdaad niet nodig", reageert Bruggink. "Hij is gewoon een slechte verliezer, dat kan hij vaak goed verbergen. In deze situatie is dat gewoon lastig."

Slot vond dat zijn elftal zondag in de uitwedstrijd tegen PSV (4-3) bij twee tegentreffers werd benadeeld. Aan de 2-1 van Gakpo ging in zijn ogen een overtreding van Sangaré op Javairô Dilrosun vooraf en bij de 4-3 kreeg PSV ten onterechte een hoekschop. De bal was via een PSV'er over de achterlijn gegaan, maar dat ontging de arbitrage.

"Bij die laatste treffer kan de videoscheidsrechter niet ingrijpen en ik vind ook niet dat dat zou moeten", zei Slot. "Bovendien: als je een corner tegen krijgt, hoeft dat niet direct een doelpunt tegen te betekenen. Al is dat tegen PSV wel bijna het geval. Bij de 2-1 wordt van achteren een tackle ingezet. Maar ook daar moeten we naar onszelf kijken. Je moet geen domme bal inspelen op iemand die gedekt staat."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.