Terug

Volg Vandaag Inside

Kramer ontvangt Ajax-shirt van Berghuis: 'Dat vindt die kleine van mij wel mooi'

7 dec 2023, 15:58

Niet alleen RKC-doelman Etienne Vaessen was woensdagavond blij met een Ajax-shirt, die hij kreeg van Brian Brobbey. Ook Michiel Kramer wist een wedstrijdshirt van de Amsterdammers in handen te krijgen. De oud-spits van Feyenoord ruilde van shirt met Steven Berghuis.

"Een Ajax-shirt, in huize Kramer?", vroeg het Brabants Dagblad na afloop van de wedstrijd aan de Rotterdamse aanvoerder van RKC. "Dat vindt die kleine van mij wel mooi", grinnikte Kramer, waarop Berghuis reageerde. "Dit gaat veel verder dan voetbal, he. Wij zijn samen kampioen geworden."

Vaessen en Brobbey hebben elkaar nadrukkelijk opgezocht na afloop van het eerder gestaakte duel in Waalwijk (3-2). Brobbey gaf Vaessen zijn shirt en het tweetal verscheen na afloop samen voor de camera van ESPN. Na een harde botsing met de aanvaller raakte Vaessen eind september in de 84e minuut van het duel buiten bewustzijn, waarna niet meer verder werd gespeeld.

(Tekst gaat verder onder de video.)

"Ik was toen bang voor het ergste, maar dankzij God is dat niet gebeurd", zei Brobbey tegen ESPN. "Het is heel mooi om Etienne weer op het veld te zien staan. Daar ben ik blij mee." Vaessen is sinds enkele weken weer fit genoeg om te keepen.

In de dagen na de botsing zocht Brobbey contact met Vaessen, wat de doelman erg waardeerde. "Dat was top. Dat heeft mij en mijn familie goed gedaan. Ik ben blij dat hij hier naast me staat en mooie woorden voor me over heeft", zei Vaessen na het uitspelen van de laatste 10 minuten.De twee spelers hadden voor de wedstrijd via WhatsApp al afgesproken om van shirt te ruilen. "Mijn zoontje is helemaal Brobbey-gek, dus dat gaat hij mooi vinden", zei Vaessen.

Kramer zat afgelopen maandag nog aan tafel bij Veronica Offside, waarin hij reageerde op de 1-2 nederlaag van Feyenoord tegen PSV. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.