Terug

Volg Vandaag Inside

Kramer glimlacht na Ajax-vraag: ‘Ik vind het niet zo erg, eerlijk gezegd’

Kramer glimlacht na Ajax-vraag: ‘Ik vind het niet zo erg, eerlijk gezegd’

18 sep 2023, 09:20

Michiel Kramer vindt het stiekem ‘niet zo erg’ dat het momenteel minder gaat bij Ajax. Dat gaf de spits van RKC Waalwijk zondag toe bij Studio Voetbal.

Ajax verloor zondag met 3-1 van FC Twente, heeft na vier wedstrijden al 7 punten minder dan koploper PSV en staat momenteel op de twaalfde plek in de Eredivisie. “Ik denk dat iedere wedstrijd voor Ajax vanaf nu een lastige pot wordt”, reageert Kramer.

“Maar dat vind ik niet zo erg, eerlijk gezegd”, vervolgt Kramer, die een kleine glimlach niet kan onderdrukken. “Vind je het niet erg dat het allemaal wat minder gaat bij Ajax?”, vraagt presentator Sjoerd van Ramshorst, waarna de RKC-spits zijn woorden nog eens herhaalt.

“Komt dat omdat je Feyenoord in je hart hebt?”, vraagt Van Ramshorst. “Een beetje wel, ja”, glimlacht Kramer, die tussen 2015 en 2018 voor Feyenoord uitkwam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.