Terug

Volg Vandaag Inside

Kovac verrast over vormpeil Bayern

Kovac verrast over vormpeil Bayern

3 okt 2018, 10:25

MÜNCHEN (ANP) - Bayern München-trainer Niko Kovac had na afloop van het Champions-Leagueduel met Ajax (1-1) geen antwoord paraat. Het was het derde duel op rij waarin de Zuid-Duitsers niet wisten te winnen. "Niet alleen ik ben verrast, dat geldt voor velen. Dit hadden we niet verwacht'', zei de 46-jarige coach, die zo goed aan het seizoen begonnen was met zeven overwinningen (in alle competities) op rij.

"Waarom zijn de prestaties in de laatste drie duels zoals ze zijn?'', vroeg Kovac zich hardop af. Een antwoord had hij niet, hij vroeg om twee dagen bedenktijd. "Ik moet dit eerst verwerken.'' Bayern speelde in de competitie gelijk tegen Augsburg en verloor vrijdag van Hertha BSC. Tegen Ajax kwam de ploeg goed weg, al had Bayern via Mats Hummels nog wel vroeg de leiding genomen. Kovac: "Maar dat doelpunt gaf ons geen enkele zekerheid. We werden slechter en lieten de tegenstanders juist in hun spel komen.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.