Terug

Volg Vandaag Inside

Kovac prijst opvolger Flick voor succes met Bayern

Kovac prijst opvolger Flick voor succes met Bayern

9 sep 2020, 12:32

Voormalig coach Niko Kovac van Bayern München zegt veel waardering te hebben voor het werk van zijn opvolger 'Hansi' Flick. De Kroaat werd in het najaar ontslagen, Flick won vervolgens de nationale titel, beker en Champions League met de Duitse topformatie.

'Bayern heeft in de tweede helft van het seizoen geen wedstrijd verloren, heeft 100 doelpunten gemaakt en voetbalde zoals de nieuwe trainer dat wilde', zegt Kovac in Sport Bild. 'Niet veel clubs winnen in een seizoen drie belangrijke titels. Misschien in Playstation, niet in de echte wereld. Dit is geweldig', aldus de tegenwoordig bij Monaco in de Franse competitie actieve Kovac.

Kovac zegt blij te zijn met het succes van Bayern. 'En niet omdat ik nog een deel van de bonus mocht ontvangen. Ik ben blij voor de jongens en de trainer. Ik ben ook zeker niet jaloers op Flick. Hij is door mij naar de club gehaald. Wat dat betreft heb ik ook een bijdrage geleverd aan het succes.'

Ook vertelde Kovac dat hij tijdelijk niet werkt, omdat hij positief testte op het coronavirus. 'Ik moet even een stapje terug doen. Maar ik voel me goed en heb geen symptomen.'

Bayern won een keer eerder, in 2013, de triple.

Bekijk hieronder de samenvatting van de Champions League-finale tussen Bayern en PSG terug.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.