Terug

Volg Vandaag Inside

Kovac onder de indruk van Ajax

Kovac onder de indruk van Ajax

11 dec 2018, 18:53

AMSTERDAM (ANP) - Het is nog maar twee maanden geleden dat Niko Kovac werd uitgelachen toen hij verklaarde dat Ajax weer een sterke ploeg heeft. ,,Inmiddels weten we wel beter", blikte de trainer van Bayern München vooruit op de return tussen beide teams van woensdag in Amsterdam. ,,Ze hebben heel veel kwaliteit."

Bayern München ontsnapte begin oktober voor eigen publiek aan een nederlaag tegen Ajax (1-1), dat met talenten als Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong spelers heeft die bijna wekelijks met een transfer naar de kampioen van Duitsland in verband worden gebracht. ,,Maar ze hebben nog veel meer goede spelers", zei Kovac. ,,Dat is nu wel duidelijk voor iedereen, toch?"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.