Terug

Volg Vandaag Inside

Kovac hoopt dat Robben nog kan spelen

Kovac hoopt dat Robben nog kan spelen

28 mrt 2019, 15:06

Trainer Niko Kovac hoopt dat Arjen Robben dit seizoen nog in actie kan komen voor Bayern München. De 35-jarige Groninger staat al sinds eind november aan de kant vanwege fysieke problemen. Toen Robben begin deze maand eindelijk de groepstraining hervatte, kreeg hij weer last van een kuit.

,,Ik wens voor mezelf en voor Arjen dat hij nog wat wedstrijden kan spelen. Maar hij voelt zich nu nog steeds niet fit genoeg om mee te doen aan de groepstraining'', zei Kovac in de aanloop naar de eerste wedstrijd na de interlandperiode, zaterdag bij SC Freiburg. Robben ontbreekt dan nog steeds.

De aanvaller liet zelf in Duitse media al weten dat hij de topper volgende week tegen Borussia Dortmund waarschijnlijk ook moet overslaan. Acht wedstrijden voor het einde van het seizoen hebben Bayern en Dortmund beide 60 punten, maar op basis van het doelsaldo staat de kampioen uit München bovenaan. Robben vertrekt komende zomer na tien jaar bij de 'Rekordmeister'. Onbekend is of hij doorgaat en zo ja, bij welke club.

René adviseert Robben: 'Ik zou voor die club kiezen'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.