Terug

Volg Vandaag Inside

Kovac: Bayern München ligt op koers

Kovac: Bayern München ligt op koers

8 nov 2018, 13:05

MÜNCHEN (ANP) - Trainer Niko Kovac van Bayern München leeft met vertrouwen toe naar de topper zaterdag in de Bundesliga tegen koploper Borussia Dortmund. Zijn elftal presteert vooralsnog wisselvallig en staat in de competitie vier punten achter op Dortmund, maar Kovac put moed uit de gewonnen wedstrijd tegen AEK Athene (2-0) in de Champions League.

,,Zo'n zege geeft vertrouwen. We gaan nu naar Dortmund en willen daar laten zien wat we kunnen'', zei de Kroaat na de winst op de Griekse kampioen. ,,We hadden meer moeten scoren en onszelf beter moeten belonen voor de kansen die we hebben gecreëerd. Maar misschien hebben we dat wel bewaard voor de komende wedstrijd.''

Met tien punten uit vier duels gaat Bayern aan kop in groep E, gevolgd door Ajax met acht punten. ,,We liggen goed op koers voor een plek in de volgende ronde, al hebben we nog steeds wat werk te verrichten'', aldus Kovac. Als Bayern op 27 november thuis wint van Benfica, dat vier punten heeft, is het samen met Ajax verzekerd van een plek in de achtste finales.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.