Terug

Volg Vandaag Inside

Koster twee jaar langer trainer van Willem II

Koster twee jaar langer trainer van Willem II

19 mrt 2019, 15:22

TILBURG (ANP) - Willem II heeft het contract van trainer Adrie Koster verlengd tot 2021. Hij tekende vorig jaar een contract voor één seizoen.

De 64-jarige Koster plaatste zich met Willem II voor de finale van de KNVB-beker, waarin hij op 5 mei Ajax treft. In de eredivisie staan de Tilburgers na 26 speelronden negende. Afgelopen zaterdag won Willem II met 3-2 bij Feyenoord.

Bij zijn aanstelling gaf Koster aan de samenwerking aan het einde van zijn eerste seizoen te willen evalueren. ,,Die evaluatie heeft de afgelopen weken plaatsgevonden. De samenwerking is mij tot op heden zeer goed bevallen. De club wil blijven groeien en daar maak ik graag onderdeel van uit. Samen met de staf en directie gaan we er de komende jaren alles aan doen om Willem II nog beter op de kaart te zetten", aldus Koster.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.