Terug

Volg Vandaag Inside

Koster ook volgend seizoen trainer van Willem II

Koster ook volgend seizoen trainer van Willem II

26 nov 2020, 14:00

Adrie Koster (66) is ook volgend seizoen trainer van Willem II. De Tilburgse voetbalclub heeft het aflopende contract van de hoofdtrainer tot medio 2022 verlengd.

"Ik teken bij omdat ik het bij Willem II uitstekend naar mijn zin heb, ik nog veel ambitie heb en de club veel doorgroeimogelijkheden heeft. Bovendien ben ik te spreken over het beleid dat de club voert", aldus Koster.

"De club spreekt uit zich continu op allerlei gebieden te willen verbeteren en voegt de daad bij het woord. Zo hebben de faciliteiten de laatste jaren een flinke 'upgrade' gehad die noodzakelijk was om een topsportklimaat neer te zetten. De sportieve vooruitgang is uiteraard het belangrijkst en daarin zie ik veel perspectief."

Europees voetbal

Onder leiding van Koster haalde Willem II afgelopen seizoen, dat wegens het coronavirus voortijdig werd onderbroken, voor het eerst sinds 2005 Europees voetbal. In 2019 haalde Willem II met Koster op de bank de finale van de KNVB-beker. Daarin was Ajax met 4-0 te sterk.

Momenteel staat Willem II op de twaalfde plaats in de Eredivisie. Van de negen duels werden er slechts twee gewonnen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.