Terug

Volg Vandaag Inside

Kortsluiting bij Koundé: verdediger gooit bal vol in het gezicht van Jordi Alba

Kortsluiting bij Koundé: verdediger gooit bal vol in het gezicht van Jordi Alba

22 dec 2021, 08:28

Sevilla heeft in de Spaanse voetbalcompetitie La Liga nagelaten om de achterstand op koploper Real Madrid terug te brengen tot 3 punten. Het elftal van coach Julen Lopetegui kwam dinsdagavond in de thuiswedstrijd tegen FC Barcelona nog wel op voorsprong, maar mocht uiteindelijk tevreden zijn met een gelijkspel: 1-1. Barcelona was in de slotfase dicht bij de winst, maar het offensief leverde niets op.

De Franse rechterverdediger Jules Koundé van Sevilla benadeelde zijn eigen ploeg. Toen de bal na ruim een uur spelen over de zijlijn ging en hij 'm snel wilde pakken en heel licht werd gehinderd door Jordi Alba, gooide hij de bal keihard in het gezicht van de verdediger van Barcelona. Een rode kaart was het gevolg.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.