Terug

Volg Vandaag Inside

Kortrijk ontslaat trainer De Boeck

Kortrijk ontslaat trainer De Boeck

15 nov 2018, 16:07

KORTRIJK (ANP) - Glen De Boeck (47) is ontslagen als trainer van KV Kortrijk. De Belgische eersteklasser stelt de oud-verdediger verantwoordelijk voor de matige resultaten in dit seizoen. Kortrijk staat na vijftien speelronden op de twaalfde plaats met 16 punten, zes meer dan hekkensluiter Lokeren. Vorige week zondag verloor de ploeg in eigen huis met 0-2 van Standard."

De Boeck trad een jaar geleden aan als opvolger van de ontslagen Yannis Anastasiou. Hij moest Kortrijk uit het slop halen en deed dat naar behoren. De club haalde bijna de play-offs om de landstitel en reikte tot de halve finales van de beker van België. De voorbije maanden boterde het minder tussen trainer en clubleiding. Een contractverlenging bleef lange tijd uit en De Boeck uitte geregeld zijn ongenoegen over zijn spelersgroep.

,,We danken Glen voor zijn inzet het afgelopen jaar en we wensen hem veel succes in zijn verdere carrière. KV Kortrijk maakt er nu werk van om zo snel mogelijk een nieuwe hoofdtrainer aan te stellen", meldt de club.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.